zij geeft mij een warm gevoel.
bewonder haar graag.
een prachtig schepsel.
dat is wat zij voor mij is.
zal haar nooit willen vergeten.
verliefd op een bijzonder mooi uiterlijk.
een kus uit liefde.
is waar ik vanzelf sprekend van zal genieten.
liefde is iets wat ik voor haar heb.
verloren maar niet voorgoed.
een persoon die iets met mij doet.
een kus speciaal bedoeld voor haar.
voor een bijzonder persoon die boven in de hemel is.
een kus speciaal van mij voor haar.
voor mij is ze zo bijzonder en een zegen.
zo bijzonder zo uniek en in mijn hart voor altijd.