Kortgeleden las ik dat twee homo's werden aangevallen op station Sneek. Voor hen schrijf ik dit:
Oh oh twee kussende mannen,
twee mannen die zoenen,
want denk je daar nu van?
He zeg 't zijn nog steeds mannen,
he he zijn zij soms minder?
Oh oh twee kussende mannen,
twee mannen die elkaar zoenen,
wat zeg je daar nu van?
He he, zeg mensen het zijn nog
steeds mannen van vlees en bloed.
Twee mannen die elkaar knuffelen,
twee mannen die ekaar omhelzen.
Wat denk je daar nu van?
He he, weet je wel het zijn ook mannen
van vlees en bloed.
Twee mannen die elkaar knuffelen,
twee mannen die elkaar omhelzen.
Wat zeg je daar nu van?
He he ik zeg je ook zij zijn mannen van
van vlees en bloed.
Wie hun wat doet,
is degene die eens weten moet:
He he ook zij zijn mannen van vlees en bloed,
mannen met gevoel.
En het doet hun een boel dat hun leven,
niet veilig is......
Dus mensen, is dat nou liefde voor de medemens?