Jij als schattig klein ventje en ik als lief klein meisje,
waren wij als twee helden op de fiets, nooit bestendigd tegen elke ongeval,
want wij hadden een lol, en wij keken niet naar andere mensen,
wij waren voor elkaar voorbestemd,
- ik wist het toen al -
Jij als eigenwijs klein ventje en ik als koppig klein meisje,
waren wij aan het vechten over het springtouw of de bal,
want altijd eens, dat waren wij lang en na niet,
maar wij waren voor elkaar voorbestemd,
-ik wist het toen al-
Jij als troostend klein ventje en ik als huilend klein meisje,
kwam jij altijd troostend op mij afgerend bij elke val,
kusje erop, en het huilen was gestopt,
wij waren voor elkaar voorbestemd,
-ik wist het toen al-