het was te mooi,
het was te snel,
maar k weet wel beter,
wil niet leven in een hel.
sprookjes bestaan niet,
maar leven geeft je wel verdriet,
zeker als je iets anders had verwacht,
maar eenzaam begint je dag.
proberen dat kan je doen,
maar als het steeds opnieuw begint,
verlies je de moed,
beter op tijd opgeven,
dan zo nog verder te leven .