heldenmoed, heldenmoed
van de man in de film die de hoofdrol speelt
van de man in de film die de harten steelt
kinderspel, kinderspel
en ik dacht en ik wou en ik had het ook
en ik dacht en ik wou, het ging op in rook
ik ben een held tot en met
ja, ik ben een held
dus allemaal opgelet
ja, ik ben een held
want de toon is gezet
ja, ik ben een held
en zo is het maar net
ja, ik ben een held (3x)
....maar wel één op sokken
wie hem past, wie hem past
wie de sok, wie de sok past, die trek' hem aan
wie de sok, wie de sok past, mag nu opstaan
weet je wel, weet je wel
dat je bent wie je bent, je doet wat je kan
dat je bent wie je bent en dat is het dan
ik ben een held tot en met
ja, ik ben een held
dus allemaal opgelet
ja, ik ben een held
want de toon is gezet
ja, ik ben een held
en zo is het maar net
ja, ik ben een held (3x)
....maar wel één op sokken