Waarom is het soms zo ongemakkelijk om tegen jou te praten?
Terwijl het het andere moment enorm vertrouwd voelt
Af en toe kan ik niets anders dan je haten
Omdat ik gewoon niet weet wat jij bedoelt
Waarom reageer je het ene moment kortaf
En het volgende alsof je mij aanbidt
Misschien ben ik te laf
Dat ik niet eens durf te vragen hoe het zit
Ik geef om je, maar soms krijg ik geen hoogte van jou
Wat wil je nu, waar denk je aan?
Je zegt weleens "Je weet dat ik van je hou"
Maar waar komen je echte gevoelens vandaan?
Ik hoop dat het ongemakkelijke gevoel snel weggaat
En dat je duidelijk maakt wat je nu echt wilt zeggen
Dat je zegt waar je voor staat
En dat je het dan nooit meer hoeft uit te leggen