Je zult nooit verdwijnen
Alweer een half jaar geleden,
Dat ene smsje, ik wist genoeg.
In eens was jij weg,
Zonder gedag te kunnen zeggen.
Je zal nooit verdwijnen,
Ik denk vaak genoeg terug.
Op een dag als vandaag,
Lijkt het net of je even terug bent.
Maar helaas, je bent er niet,
We zullen verder moeten zonder jou.
Voor altijd in het hart,
Voor altijd in ons hoofd.
Ik mis je…