Hachi
Ik heb iets nieuws geleerd,
Bij het zien van een waar gebeurd verhaal.
Hachi, een met duidelijke taal.
"Hou je van mij dochter"
"Ja dat doe ik"
" mooi, herinner je dat op slechte dagen"
Mooi hoor.
Een film over loyaliteit,
Echte liefde,
Ongelofelijk mooi,
En waar gebeurd.
Daarom ik ben daar waar ik woon,
Ik ben daar waar ik werk,
Ik ben, daar gelijk aan hier.
Blijf ook hier voor mijn wil,
Loyaliteit aan de liefde,
De wil en de kracht,
Om niet op te geven,
Want de dromen,
We zijn ze al aan het beleven.
Stap voor stap,
Komen waar we zijn willen.
Men moet niet kijken met ogen of oren,
Maar met het hart.
En als je goed kijkt,
Zal een ieder zien,
Hij is zo slecht nog niet.
En denk ik bij mezelf,
Ik zit op het bankje van de geschiedenis,
Waar ik mijn naam op/ in wil zetten,
En welk geschiedenis lijn dat dan ook mag zijn,
Dromen waar maken is fijn,
En de slechte dagen bedenken,
Zonder, had ik hier nooit kunnen zijn.
Nu trots op wat is geweest,
Ook al ben ik alleen,
Ik hou van haar,
En kom de dagen dus wel door.
Loyaliteit aan hen waar van je houd,
Maar ook aan hen waarvan je gehouden hebt.
Hachi, bedankt