ik voel een nieuw gedicht,
die is speciaal aan iemand gericht,
het waren fijne weken,
die jammer genoeg al tot z'n einde zijn gekomen,
een fijne groep,
we hebben nieuwe mensen leren kennen,
ons lichaam laten verwennen,
samen allen voor eén doel!
we zijn wel tot iets bekomen,
er terug opnieuw gaan in geloven,
het is voor gelijk welk mens,
zijn allergrootste wens!
het is fijn om te weten,
dat je niet alleen moet leven,
ik zeg je nu voor alles dank je wel !
*** dit gaat om een cursus die ik heb gevolgd en wil de vrouw hiermee bedanken***