Ik ben breekbaar, als je me raakt dan breek ik
Mijn handen zijn poreus, mijn voeten instabiel
Als je me raakt, dan val ik
Ik ben moe, ik ben snel moe
Mijn energie raakt op, mijn hoofd wordt onrustig
Als je me raakt, dan slaap ik
Als je me raakt, heel even maar,
Dan is het alsof ik leef...