elke traan dat van me wangen rolt,
is een gemis dat zwaarder wordt,
ik probeer het te begrijpen,
ik voel het daar in me hart,
waarom zijn we zo bang geworden?
zo bang voor iets dat heel mooi kan worden?
het lijkt misschien onmogelijk,
er staan veel huizen tussen ons in,
het is niet juist maar een hoekje om,
ik probeer het te zien een oplossing misschien?
laat me weten hoe ik me mag voelen...
ik wil jou echt nooit meer kwijt!
een schreeuw van me hart,
beste buurman daar aan de andere kant van het land,
maar ik weet niet waarom!