Over de branding. ( songtekst door mij)
Waar gaan we heen,
Over de branding,
En door de zee.
Waar gaan we heen,
Kom pak mijn hand vast,
En neem mij mee.
Over golven, meters hoge golven,
Door beukend wind en donders kabaal,
Zingen de woorden in mijn hoofd,
Op naar het land dat mij is beloofd,
O zo duidelijke taal,
Nu vliegens vlug voor we worden bedolven.
Waar gaan we heen,
Over de branding,
En door de zee.
Waar gaan we heen
Pak toch mijn hand vast,
En neem mij mee.
Over bergen, meters hoge bergen,
Door bos en boom, en ijzig koud sneeuw,
Galmt het nummer door mijn kop,
Op naar de zon boven aan de top,
Een klim van de eeuw,
Trots met niks te verbergen.
Alle moeilijke tijden gedaan,
Die moeilijke tijden dan vergaan.
Waar gaan we heen,
Over de branding,
En door de zee.
Waar gaan we heen,
Grijp mijn hand vast,
Sleur mij toch mee.
Dus alsjeblieft,
Pak mijn hand,
Je bent zo geliefd,
Je bent mijn land,
Mijn horizon, mijn zee,
O lieve jij kom neem mij met je,
Neem mij met je...
Kom neem mij met je,
Mee.
Waar gaan we heen,
Over de branding,
En door de zee,
Waar gaan we heen,
Waar gaan we heen...
Waar gaan we heen...
Roep mijn naam,
Ik kom meteen.