Elke dag gaan wij twee naar kp,
Het is er leuk gezellig je kan er alles doen.
Maar ik heb een boy.
Maar ik wil een ander..
I am sorry...
Hij heeft mijn hartje veroverd en jij bent oud, vergeten.
Maar ik weet het zeker hij wil mij niet.
Hij is tweede jaars en ik eerste.
Ook al hou ik van hem.
Maar hij van mij.
Die vraag zou nooit beantwoord worden.
Ik voel me goed bij hem.
En die andere boy is nu nog maar oud en vergeten,
Ik wil hem niet meer.
Het spijt me zo ontzettend,
Maar je bent een vanaf nu me ex...