Ónvoorspelbaar...
Wat één dood met je doet
Één dood, één vreselijk ongeluk
Wat heeft dát een invloed
Weg is je vader.
Zomaar, ineens, helemaal uit het niets!
Brr, ik moet er niet aan denken,
Wie bedenkt nou zoiets?!
Het was zóveel in het nieuws,
Ze hadden zó'n goede band...
Kapot zal hij wezen!
Maar dat zie je niet aan zijn buitenkant
Zijn vader, zomaar ineens weg
Hij ziet hem niet meer terug...
Wat zal hij hem missen,
Waarom ging het toch zo vlug?!
Zijn wereld staat op z'n kop,
Het besef zal er wel nog niet zijn
Wat zal hij het zwaar hebben
Mean, wat doet dit hem pijn!