Soms lijkt het leven makkelijker dan dat je daadwerkelijk dacht.
Het begint zo lief en onschuldig alsof de heel de wereld lief naar je lacht.
De dromen die je had is niets van wat het is.
De liefde die je hebt is meer dan dat je ooit verwacht
het geeft veel betekenis.
Mijn leven mijn wereld is niet perfect maar goed genoeg.
Met hoop voor morgen en veel leerzame lessen voor de boeg.