Gevangen in een staat van angst
Weken lijken jaren
Woorden ontsnappen uit mijn pen
Gevangen in een staat van spijt
Emoties nemen me over,
Maar lijken zo ver weg
Gevangen binnenin mezelf
Alles lijkt veel te groot,
Maar onbereikbaar tegelijk
Gevangen in het lichaam dat ik haat...