als ik de foto zie ben ik trots
mijn zoon ..hoe je het doet
met je gezinnetje
altijd een welkom gevoel
als ik je zie,dochter van me
ben ik trots op je
omdat je alles uit het leven
wilt halen en ook je nivo 4
je gaat er voor,je wilt het
ik ben trots...
erg trots....?