Ik wil niet dat je gaat ,
ik wil dat je blijft
Het komt niet door jou ,
toch zeg je dat het je spijt
Met een blad en een pen ,
schrijf je een brief
Met een lach en een traan ,
eindig je het hier
Met een paar simpele letters ,
vorm je een woord
Met een paar tranen die vallen ,
heb ik het al door
Met je diepe ogen en je neppe lach ,
wist ik al dat het zover was