Met die hongerige hunkerende blik..
Is jouw prooi vogelvrij verklaard...
Zo versnel jij jouw jacht in volle vaart...
Besluip jij jouw target in zicht.
Beestachtig voor jou gezwicht...
Gepassioneerd vol kracht mannelijkheid getoond....
Met de hoofdprijs beloond