Nachtdienst
Terwijl met zachte klanken
de merel de dag begroet
wanneer de lucht blauw kleurt
ten teken dat de dag gaan verschijnen
Verlang ik naar het moment
dat ik mijn hoofd op het kussen leg
tegen jou aan kan kruipen
om in fijne dromen te verdwijnen
-WM-