In gevecht met mezelf, voel ik de wereld aan me voorbij gaan
Terwijl ik schrijf, staat de tijd even stil
Een leeg vel papier, een hoofd vol ideeën,
Maar de woorden vind ik niet
De woorden die beschrijven wat ik voel, wat ik denk
De wirwar aan zinnen, waarin ik steeds weer beland
Als ik schrijf, als ik dicht
Want een gedicht is wat het zal zijn,
Als ik mijn pen weer neerleg,
En de woorden hun plek hebben gevonden...