#@#@#@#
alle deuren van de tijd
ik klopte, nee, het was bonzen
ja, heel hard bonzen
oei, mijn knokkels waren rood
de ene deur is de ander
de deur door de tijd
alle bellen rinkelbellen
viel in het verleden, ach
vooruit en nog maar eens
onder het stof kroop ik
ik rende, nee, het was hollen
ja, rollebollen van je
oei, mijn koppeltje duikelde
de ene tijd is als deur
de geur van wat bewaard
neem niets op of in
nu ik toch wel open moet
ja, ik roep wel effe
oei, mijn tijd, here me tijd
met de deur in mijn huis
kom ik via via via
u begrijpt in geen zeeën
#@#@#@#