het leven is mooi, het leven is hard.
het kan zo schoon zijn, maar ook appart!
mensen komen de ergste dingen tegen,
ik zet doelen op en ga erna streven!
Iedere keer kom ik dichter bij mijn doel,
En dan komt de realiteit als je snapt wat ik voel...
Soms kan een mens proberen & blijven proberen,
sommige gaan van de negatieve dingen leren!
Ik leef van dag tot dag,
leef van s'morgens tot naar de nacht!
Eens de klok na 12uur slaat,
staan er weer nieuwe dingen paraat!
Ik ben een opgewerkt persoon, die de deur keihard kreeg tegen haar smoel!
Maar nog sta ik elke dag met een lach op mijn gezicht,
hehe dit is toch een heftig gedicht