Soms zou ik een vader willen zijn
dan gaf ik mijn dochter weg op haar bruiloft
Soms zou ik een vader willen zijn
dan hielp ik mijn zoon, ook met de lastige klusjes
Soms zou ik een vader willen zijn
dan konden vader en zoon eens slap ouwehoeren
Soms zou ik een vader willen zijn
dan gingen we samen vissen
Soms zou ik een vader willen zijn
dan zorgde ik goed voor moeder
Soms zou ik een vader willen zijn
dan reed ik ook achteruit met kar
Maar ben gewoon een moeder
die onvoorwaardelijk liefheeft
en alles wat ik in me heb
aan haar kinderen geeft