Met jou kan ik lachen
met jou kan ik praten,
door jou kan ik die pijn
even achter me laten.
Jij wilt dat ik lach
jij wilt dat ik leef
jij wilt dat ik doorga
en nooit opgeef.
Ik ben blij dat jij er bent,
dat je altijd voor me klaarstaat,
want jij bent het die me door en door kent
en die me nooit achterlaat.