Je geeft mij veel sterkte
Je bent een luisterend oor
We leven in en met elkaar gaan we door
We vechten vanuit ons hart dat is wat ons samen bracht
Je veegt mijn tranen van verdriet
Je verandert het in een grote boodschap;
Vergeet jezelf niet
Mijn littekens in mijn hart zijn terug gladgestreken
Niks of niemand zal dit nog kunnen breken
Of met rommel kunnen volsteken
Je bent mijn spiegelbeeld
Ik kijk naar jouw en toch voel ik mij bekeken
Er is weer een betekenis te zien
Niet iemand die het niet meer inziet
of zit te smeken naar een ander persoon
ik herstel in mijn eigenbeeld
de spiegel is het die mijn eigen leven beoordeelt
en zet mezelf niet voor in de rij naar de afgrond
ik schup mijn graf later wel
nu leef ik gewoon verder en gezond