Wat ik dacht wat goed was
Deed ik helemaal verkeerd
in plaats van haar te steunen
deed ik haar zo'n zeer
Ik deed zo erg m'n best
maar helemaal verkeerd
liefde geven, liefde krijgen
dat heb ik nooit geleerd
Nu komt het besef
van wat ik heb aangericht
Ik luisterde niet meer
Ik was op mezelf gericht
Pure wanhoop en paniek
niet wetend wat te doen
zoekend naar een antwoord
verzwolgen door een zoen
Het meisje van mij dromen
dat is alles wat ik zag
verblind door haar schoonheid
ik was helemaal van slag
Onzeker, kwetsbaar, bang
niemand zag mij staan
totdat ik haar tegen kwam
wat heb ik toch gedaan?
Degene die mij het dierbaarst is
Deed ik zoveel verdriet
van lomp zijn tot vernederen
en zij die het toe liet
in plaats van schelden en tieren
slikte ze alles zwijgzaam in
Hoe kon ik toch zo blind zijn
waarom greep ze nou niet in?
ze zocht een reden om te kiezen
maar de situatie was verkeerd
zo bang haar te verliezen
ik weet niet meer wat ik deed