Ik moet het nog doen
Mijn gedachten laten gaan
En mijn hoofd leeg maken
Ik kan anders niet lang meer op mijn benen staan
En weten de kleine dingen mij te raken
Soms dan ben ik eigenlijk al te ver gegaan
Dan loop ik over van te veel over
en kan ik eigenlijk al niet meer verder gaan
Ik worstel dan eigenlijk al te lang
En zonder ik me af van de mensen
En maak ik eigenlijk de mensen bang
Want wat ik zeker moet doen is mijn hoofd leeg maken
Zodat ik door kan blijven gaan
En za; de mensheid me voorlopig niet kwijt raken