zo mooi om te weten dat blij bent met wat jouw geschonken is.
zo mooi om te weten dat jij niks in je leven mist.
jij vertelde mij dat de liefde van jouw naaste al genoeg is.
daar neem jij genoegen mee.
de liefde en aandacht die aan jou besteedt wordt.
in mij zegt dat ik het zelfde voel als jij, niets schiet mij te kort.
geduldig en vol levenslust.
elk familielid die je overlijd zou voor altijd bestaan in jouw hart zoals jij verwoord.
liefde geven aan iemand die je mag zoals als het voor jou hoort.
genoegen nemen met wat jij hebt.
iets wat ik zal blijven doen.
niks wat jou te kortschiet.
een blij mens die van der leven geniet.
vaak blij.
soms pijn soms verdriet of soms tegelijkertijd.
soms verveeld soms heel veel spijt.
maar blij zijn met wat jouw geschonken is, is voor altijd.