Twee leuke boys,
Welk van de twee.
De gene waar ik meer van hou,
Of de mijn beste vriend waar ik op bouw.
Ik weet het niet of de een het ziet.
Hij doet me pijn.
Dat is niet fijn.
De een versiert me woorden en de ander met je hard.
De een is ouder en de ander jonger.
De een houd van een meisje en de ander van meer...
I dont care...
Help me....