een beslagen spiegel
waarin ik al die tijd keek
bleek alles niet zo mooi
als dat het al die jaren leek
een gebroken spiegel
waarin ik niet meer kijken kon
mijzelf kwijt geraakt
voor veel te lang, wat stom
nu sinds al die jaren
weer een helder zicht
stel mijzelf een doel
waar ik mij nu op richt