je kijkt als ik niet kijk,
ik voel je ogen op mij,
ik kijk en jij ontwijk,
stiekem maakt mij dat heel blij.
vandaag deed ik net alsof ik je niet zag,
in de reiswinkel stond je in het groen.
jou verschijning veroorzaakt bij mij een lach,
ik kan daar niks aan doen.
de mensen zullen wel denken wat zit die meid opeens te grijnzen,
het gevoel dat het opvalt en iedereen zogenaamd zit te wijzen.
vanochtend zat het mij allemaal niet mee,
maar JIJ maakte mij vrolijk vanmiddag,
and make my day!