Vrolijk, energiek, levenslustig,
dat is wat ik ben,
mij krijg je niet rustig,
Ik heb er zin in,
ik ga er helemaal voor,
dit is nog maar het begin,
Alles en iedereen kan ik aan,
mij krijg je niet klein,
ik wil overal boven staan,
Kopen, vrijen, leven,
alles in overvloed,
alleen is het maar voor even,
Dan pats boem houdt het op,
voorbij is alles,
stoot nu hard mijn kop,
De zin, de energie is weg,
het dal is gekomen,
geloof me als ik dat zeg,
Een dal zo diep,
waar je nooit meer uit komt,
nooit gedacht dat het zo liep,
De up's en down's van het leven,
het hoort er allemaal bij,
alleen is het mij wat extremer gegeven.