De tijd staat niet stil, maar veranderd zeker wel
Voor het goede of slechte, soms net even te snel
De klok blijft tikken, keuzes zul je zelf moeten maken
Je eigen verantwoording, wat jij zult moeten bewaken
Ga mee met de tijd, maar verander je karakter niet
Blijf positief, en laat nare ervaringen stromen door het vergiet
Vrienden en herinneringen, blijven komen en gaan
Alleen jij bent verantwoordelijk, welke er blijven bestaan
Fouten zul je maken, toch kun je er iets van leren
Niet te lang over inzitten, er juist voor kiezen om het te accepteren
Besef hoe je dingen hebt aangepakt, en toch graag anders zou willen doen
Je hoeft geen gave te hebben, om dit te beschouwen als visioen
Denk nog eens een keer na, voordat je over anderen oordeelt
Ook hun hebben een gevoel, welke jij niet kent, enkel verbeeld
Gedachten zijn sterk, kunnen je maken of breken
After all zijn het juist deze, die jou gevoelens woorden geven en doen laten spreken
Gebeurtenissen waar jij aan onderdoor gaat, kan iemand anders wellicht makkelijk verdragen
Zodra je dit zult begrijpen, opent je mind en zie je twijfels vervagen
Jou leven verbeteren? Daar zul je zelf mee moeten beginnen
Stap weg van de onrust, en leer het leven te beminnen
Ga mee met de tijd, niet er tegenin maar juist vooruit
Blijf positief, vooral wanneer je op moeilijkheden stuit
Vrienden en herinneringen, die kun je zelf uitkiezen
Alleen jij bent verantwoordelijk, welke je behoudt of toch liever ziet verliezen...