Geen oog dichtgedaan
Te vroeg opgestaan
Heel de tijd denkend aan jou
Jij was alles wat ik wou
En ik heb alles verpest
Dat weet ik best
Te laat besef ik pas
Dat er iets aan 't bloeien was
Jij had gewoon meer tijd nodig
Nu lijkt alle moeite overbodig
Na al wat ik je heb aangedaan
Kan ik je leeg gevoel verstaan
Dat er voor jou iets is geknakt
Ons gevoel is toch niet verzwakt
Ik heb je gekwetst in je vertrouwen
Durf je dit in tijd weer opbouwen?
Als ik ook maar iets voor jou beteken
Laat me niet zitten met dit vraagteken
Je weet dat ik van je hou, dat ik je mis
Zeg me aub of alles echt definitief weg is
Weet dat het mij enorm spijt
Ik wacht, neem gerust je tijd
Ik krijg je niet uit mijn hoofd
En ik geef niet op, da's beloofd