iemand vertrouwen dat moet kunnen
je hoort iemand iets te gunnen.
iemand vertrouwen is in iemand geloven
en misschien een keer iets beloven.
iemand vertrouwen doet soms pijn
hou je groot en maak je niet klein.
iemand vertrouwen doet soms goed
daar geniet je van met een lach op je snoet.
iemand vertrouwen
is geen nieuw leven hoeven te bouwen.
vertrouw in ze. vooral als ze denken dat ze niet goed genoeg zijn !