ik mis je
ik ben hier jij daar
dit is zo zwaar.
ik mis je keer op keer
niet bij jou zijn doet zo'n zeer.
ik heb moeite, jij ook
we komen er doorheen hoe dan ook.
ik wil nu bij jou zijn
bij jou zijn voelt veilig en fijn.
ik wil je zien, knuffelen en kussen
als dit elke keer kon kwam er niks tussen.
ik hou heel veel van jou met heel mijn hart
jou zou ik voor niks/niemand willen ruilen zelfs geen miljard !
I Love You Xxx !