Jij en ik doet me goed,
met jou kan ik bergen beklimmen zonder dat ik weet hoe dat moet.
bergen van emoties o zo hoog, dingen van vroeger die zaten me hoog.
vanaf een jaar gaat alles weer vooruit,
ik heb mezelf ontdekt en sta boven op de berg en ik stap als maar voorruit.
Want daar beneden is het niet,
in dat dal daar zit mijn frustratie en verdriet.
de 4 woorden ik kan niet meer,
klinken o zo pijnlijk maar zorgde voor een ommekeer.
de 4 vrijwillige dagen rust in het ggz,
hebben mij weer op het juiste been gezet.
daarna de juiste begeleiders om me heen, goede motivaties gingen weer door me heen.
ga ik op in mijn verdriet en dat het waar is dat niemand mij ziet,
of ga ik ontdekken wat waar is en waar onzekerheden zitten en of dat wel echt zo raar is?
De keuze was gemaakt, ik heb geen spijt en ben trots op hoe ik het maak.
ik hou van het leven en jouw als mijn partner was de mooiste verassing dat het leven mij 4 maanden terug kon geven.
Ook al kom ik allerlei uitdagingen tegen en ervaar ik veel als angst,
jij reflecteert mijn karakter en bent trots op je vangst.
Want ook jij ziet ons als een kadootje, alles is wederzijds en we nemen elkaar niet in het ootje.
Wij zijn samen 1, wij zijn in staat om heden verleden en toekomst te delen en slaan de handen in 1.
Samen creƫren wij ons geluk en niemand maakt dat stuk,
want jij en ik zijn als een rots.