Hey lieverd,
Hoe kan ik anders dan je ophemelen
Zelfs het niet zien geeft me kracht
Je bent mijn postman allways ring twice
Je bent mijn heldere geest
Je bent mijn dikke zweterige druppels
Soms laat je me loodzwaar vallen
Op 2 voeten
Gelukkig maar
Elke seconde van je felheid
Verduidelijkt mijn zijn
Verdampt het gebrek aan mijn geheugen
En het laat me tintelen
En tintelen - en tintelen
En weet je wat
Vraag het onze kinderen
Zijn zullen het wel weten
Hoe kan ik dan anders dan je ophemelen
(Charles Janssens)
Klik hier als je wilt Beantwoorden of Doorsturen
1,45 GB (9%) van 15 GB gebruikt
Beheren
©2013 Google - Voorwaarden en privacy
Laatste accountactiviteit: 9 jul.
Details
Lieke
Details weergeven
Nieuw bericht
MinimaliserenUitklappenSluiten
Ontvangers