IK maak je mijn droom
IK ken je niet echt.
IK heb je verheerlijkt,
al is dat niet slecht.
IK heb je gezocht,
en vond je op facebook.
IK klik op je foto,
kom soms om de hoek.
IK voel mij net een puber,
IK voel mij raar.
IK ben een volwassen vrouw,
al gedraag ik mij daar nu niet naar.
IK zing en fluit de hele dag,
en wacht geduldig op jouw teken.
IK kijk naar je zolderraam,
en verwacht een warme deken.
IK ben losgeslagen, ik lijk wel gek.
IK kwel mezelf met deze gevoelens,
en ga vast binnenkort op mijn bek.
IK heb niks aan deze vlinders,
ik laat ze eerdaags vrij.
Toch geniet ik van de vlinders,
want ze maken mij zo blij.
Op de 1 of andere manier sta jij in mijn hart
gegriefd,
want ik ben zo onbedoeld, dom en hopeloos
verliefd.