Wanneer een vrouw van een vrouw houdt,
met elkaar een leven opbouwt.
Elkaar aanbidden en liefde geven,
samen willen gaan door het leven.
Is dat toch iets mooi en liefdevol.
De wereld samen verkennen,
elkaar dag en nacht verwennen.
Elkaar zeggen wat je voelt,
zodat de andere weet wat je bedoeld.
Is dat toch iets mooi en liefdevol.
Altijd samen willen zijn,
dat is toch fijn.
Ook al zijn ze apart,
ze dragen elkaar mee in hun hart.
Is dat toch iets mooi en liefdevol.
De vrouw in mijn leven is NANCY...
Ik hou van je... @@@@@@@@@@@@@@@@@