lama, lama zitte (lied)
wat jaagt daar langs, hé wacht even da's het leven
een vloek, een zucht...man waar is de tijd gebleven
stormen en wind, zit het mee of zit het tegen
alles gehad, dan weer zon en dan weer regen
wat jaagt daar langs, hé wacht even het zijn de jaren
stuwen je voort, geen gezeur nee niks te maren
sleuren je mee, in het jachten en het jagen
dan dit, dan dat en dat kan je soms belagen
maar
lama, lama zitte, want ik lig nog te pitte
lama, lama zitte, ik ben nog niet zo vlug
lama, lama zitte, want ik lig nog te pitte
lama, lama zitte, kom later maar terug
mannen met pit, ferme jongens stoere knapen
vrouwen zo fit, die je nooit een keer ziet gapen
hup met de club, want we zijn de kampioenen
nooit te beroerd de tegenstander af te boenen
dus het bestaan is een wedren, da's gebleken
ieder doet mee, zelfs gecijfer en gereken
hollen maar door, soms totdat je longen fluiten
die kan het aan...en die krijgt last van zijn kuiten
maar
lama, lama zitte, want ik lig nog te pitte
lama, lama zitte, ik ben nog niet zo vlug
lama, lama zitte, want ik lig nog te pitte
lama, lama zitte, kom later maar terug
maar dat is toch geen taal, ben je nou helemaal
da's niet zoals het hoort, de meute stuwt zich voort
ik denk niet dat ik stop, maar raak wat achterop
het gaat me wat te snel, nee ik kom later wel
maar lama, lama zitte enz.