Gelukkig leven
Ken je dat gevoel,
Leven zonder doel.
Terwijl je weet wat je heel graag wilt,
Maar je tijd aan zoveel dingen verspeeld.
Ken je dat gevoel,
Zoveel druk maar het hoofd is koel.
Door de dingen die je doet,
Zowel fout als goed.
Ken je die gedachten,
De zorgen van dagen en nachten.
Het denken aan toekomst en verleden,
Wat je laat zweven in het heden.
Ken je die gedachten,
Bij de liefde die op zich laat wachten.
De stress en druk van het nu en het hier,
Blijf ik hangen alleen, of zoek ik op, het plezier.
Ken je de relativatie,
Levende in een bepaalde natie.
Wetende iedereen is anders niemand gelijk,
Hoe weet ik dan dat ik de ware bereik.
Ken je de relativatie,
Levende in verschillende gratie.
Wetende ik ben minder maar ook meer,
Alsof je darteld als een veer.
Ken je dat gevoel,
Door de gedachten,
Over de relativatie.
Het is moeilijk,
Het is makkelijk.
Het is leuk,
Maar o zo saai.
Hoe denk je over,
Waarom denk je dat,
Kan je het beredeneren,
Of is het iets wat een ander je zegt.
Mensen alles is prima,
Als je geloofd in jezelf en je er maar voor vecht.
Want dat gevoel,
Bij de gedachten,
Over relativatie.
Soms is het moeilijk,
Dan weer heel makkelijk,
Soms is het super leuk,
Een andere keer echt ongelofelijk saai.
Ik ben een gelover,
Over mijn eigen pad,
Ik kan zoveel nog leren,
Zoveel informatie in dit levens gevecht.
Maar ik weet dat ik stevig sta,
Want ben aan het leven gehecht.
Het gevoel,
De gedachten,
Een relativatie.
Best koel,
Leven verzachten,
Een gelukkig leven als garantie
Toegift:
Taken aan de boom,
Hebben verschillende hoogte,
Verschillende dikte,
Verschillende lengtes.