Eenzaam is het
Net of je er niet mag zijn
Neemt het mij in beslag
Zoek met de ogen van
Een ander naar jou
Toch van binnen
Is het dat ik verander
En dans met mijn schaduw
In de stilte van mijn hart
Daar is die verbinding
Met u mijn licht
Mijn god mijn waarheid
Innerlijke glans
De binnenkant kent
Geen grenzen
Dan keer ik terug
Naar mijzelf
Daar ben ik vrij
Waar ik mij gedragen
Voel
God wat ben ik blij!!