Ridder
zij was een struise tante
van wel tweehonderd pond
en had dat bijdehante
stond stevig op de grond
ze hoopte op een ridder
zo'n prins op een wit paard
en voelde soms een sidder
vol vuur en toch bedaard
toen kwam hij aangelopen
zomaar in volle draf
waarna hij straalbezopen
vurige kussen gaf
nu zijn wij echtelieden
zei hij en barstte...vort
ik mag je nu gebieden
hier is je keukenschort
toen hij begon te vloeken
sloeg zij, vrij onverveerd
met een paar fikse hoeken
haar ridder van zijn peerd