ergens tussen niet zo vroeg en niet te laat
sluimeren we de dag in
je hoort me wel maar ziet me niet
klinkt er uit het riet
een hommel zoemt nabij
de natuur komt naar je toe
de vloerbedekking is van gras
de muren bestaan uit bomen
vandaag is blauw de kleur van het plafond
de zon draait elk uur vijftien graden
door de roos
natuur schakelt zelf
er is niet veel dat er toe doet
ergens tussen niet zo vroeg en niet te laat