Twee rivieren stromen
als voorbijrazend vocht
alles valt in twee delen
de druppeltjes niet zwaar
en te ontdekken waar
is er liefde gebleven
kan ik er vorm aan geven
we scheurden de krant
twee delen gerafelde rand
dan kan het niet gebeuren
als je wild gaat scheuren
de delen aan elkaar lassen
kans loopt niet te passen.
En toch……………
Wou ik nog een keer dat ik
Dicht bij je kon zijn.