te lang heb ik op je gewacht,
te lang heb ik naar je aandacht gesmacht.
teveel dingen die je me hebt belooft,
dingen die ik altijd van je heb gelooft.
maar nooit heb je gedaan wat je zei,
je beloofde het maar liet het daarbij.
het is moeilijk maar ik laat je gaan,
heb genoeg voor je gedaan.
mijn energie en tijd is niet meer voor jou,
word tijd dat ik de goede mensen vertrouw.
had je in mijn toekomst nog wel geplant,
maar je verknalde het je bent weggerend.
het is zwaar om toe te geven,
dat jij niet meer wilt zijn in mijn leven.
na zoveel jaren kwam je terug,
maar dat ging snel mis echt vliegensvlug.
ik heb je je kans gegeven en ik ben klaar,
we hebben niet dezelfde gevoelens voor elkaar.
*voor mijn vader die mij niet de moeite waard vind*