Zoveel mensen om me heen toch is het stil
Een stralende zon, toch voelt het kil.
Talloze stemmen om mijn heen.
Maar ik zoek er naar één
Dagen die langzaam verstrijken.
Uitziend naar het moment wij elkaar kunnen bereiken.
Jouw stem even te kunnen horen.
Hoe fijn zou deze Klinken in mijn oren.
Niet kunnen wachten om weer bij jou te zijn.
Want bij jou voelt zo fijn.
Geduld laat nog even wachten.
Zolang draag ik jou bij me in gedachten
Conclusie heeft beslist.
Hoe ontzettend ik jou heb gemist