Voor jou
Voor jou is de tijd gekomen om te gaan,
voor ons allen komt dit nog veel te vroeg
zo midden in het leven
jullie hadden nog zo veel voor de boeg.
Voou jou nooit meer moe en ook geen pijn,
maar wat wilden we nog graag met z'n allen zijn.
De weekendjes worden nooit meer zoals het was,
want samen uit, samen thuis, komt niet meer van pas.
Avondjes uit met de mannen, de lol was groot,
daarna de verhalen, en je kon zien : je genoot.
Als "zoef" kwam je in de familie en zo ben je ook gegaan,
wat je achterlaat is een leegte in ons familie bestaan.
Voor jou kunnen we er nu niet meer zijn,
maar wel altijd voor je vrouw en kinderen.
Het doet ons allen veel pijn, het afscheid wat veel te vroeg kwam,
en het einde wat niet alleen je leven maar ook je lijden overnam.
Jij bent straks daar en wij blijven hier,
kijkend omhoog, krijgen we nog een ster in het vizier.
Voor jou is de tijd daar, je moet gaan,
maar bij ons blijft er altijd een lege plek in ons midden bestaan!